ثبت شرکت نارین

ثبت و رتبه بندی شرکت

ثبت شرکت نارین

ثبت و رتبه بندی شرکت

ثبت شرکت
ثبت برند
رتبه بندی شرکت ها
ثبت تغییرات شرکت

طبقه بندی موضوعی

راهنمای انتخاب نام شرکت

دوشنبه, ۱۳ بهمن ۱۳۹۹، ۰۹:۵۲ ق.ظ

راهنمای انتخاب نام شرکت

راهنمای انتخاب نام شرکت

مسلماً هر شخص یا شرکتی زمانی که یک کار را شروع میکند موفقیت در آن کار را هدفش قرار میدهد و برای آن تلاش میکند و زمانی که به موفقیت برسد ، یک جامعه آن کسب و کار را به نامش خواهد شناخت و به بقیه معرفی خواهد کرد.
پس انتخاب نام خوب و مناسب برای هر کاری بسیار مهم است ، چون این نام حتما میتواند در آینده آن کسب و کار تاثیر زیادی داشته باشد.
از این رو تصمیم گرفتیم راهنمای انتخاب نام شرکت را یرای شما تهیه کنیم.
اسم شرکت باید هویت حرفه و کار ، تخصص و تجربه شما و هوشمند بودنتان را نشان بدهد ، انتخاب هوشمندانه نام برای شرکت در کنار بازاریابی و تبلیغ حرفه ای تاثیر به سزایی در شناخته شدن شما در یک جامعه دارد.
انتخاب نام برای شرکت اولین قدم برای ثبت یک شرکت است پس بهتر این است که برای انتخاب نام مناسب دقت و وقت بیشتری گذاشته شود تا در آینده به تغییر نام شرکت نیازی پیدا نکنید.

 

در انتخاب اسم شرکت باید به موارد زیر دقت کنید:

۱. مختصر و مفید بودن نام شرکت که به اصطلاح یک سیلابی ، دو سیلابی و … برای آن به کار برده میشود.
بهتر است نام شرکت از تعداد سیلاب کمتر و با معنی متناسب با کار شما باشد ، اینطور نام شرکت شما بهتر در ذهن افراد باقی می ماند.

۲. توجه به نام همکاران و بهتر است بگوئیم رقیبان شما در انتخاب نام برای شرکتتان میتواند ذهن شما را بازتر و خلاق تر کند و در نتیجه میتوانید نام بهتر و منحصر به فردی انتخاب کنید.

۳. بعد از انتخاب نام شرکتتان مطمئنن برای تبلیغات ، ساخت آرم ، لوگو و مهر برای شرکتتان باید اقدام کنید و باید بدانید که نام انتخابی شما در طراحی و ساخت این موارد تاثیر زیادی دارد.
پس با خلاقیت نام شرکت خود را انتخاب کنید.

۴. بعضی از افراد برای شرکت یا برند خود نامی انتخاب میکنند که شاید از نظر آنها معنی خاصی داشته و آن نام را متمایز میکند.
اما باید به این نکته دقت کنند که آیا از نظر مخاطبان شما و کسانی که ممکن است از خدمات و محصولات شما استفاده کنند هم همین معنی و مفهوم متمایز بودن را دارد؟!
پس با دید وسیع تر به انتخاب نام شرکت خود نگاه کنید.

۵. اشتباهی که بعضی از افراد میکنند این است که نامی شبیه به نام برند یا شرکت و محصول موجود در بازار انتخاب میکنند.دو جنبه بد این انتخاب این است که یکی مطمئنن واکنش خوبی
از طرف صاحبان برند، محصول و شرکت که پیش از شما در بازار بوده اند و اعتبار خوبی دارند نخواهید دید و همچنین شاید با وجود تمام تلاش و پشتکاری صادقانه ای که در کار خود دارید ،
نتیجه بر عکس موفقیت خواهید گرفت.

برای استفاده از نام های پیشنهادی  جهت ثبت شرکت به اینستاگرام ثبت نارین مراجعه فرمایید.

 

قوانین مهم در  انتخاب اسم شرکت

۱. نام اشخاص حقوقی عبارتست از واژه یا واژگان با معنی که متقاضیان ثبت اعم از ایرانی یا خارجی برای شناسایی شخصیت حقوقی به مرجع ثبت پیشنهاد می نمایند.

۲. اشخاص حقوقی که ثبت نام پیشنهادی آن ها مستلزم اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح است، باید پیش از ارئه تقاضای ثبت تاسیس به مرجع ثبت شرکت ها، به طریق مقتضی نسیت به اخذ مجوز اقدام و به ضمیمه مدارک تسلیم نمایند.

۳. مهلت اعتبار نام تایید شده شرکت که منجر به ثبت و آگهی می گردند، نامحدود است.
در صورتیکه نام تایید شده شرکت در شرف تاسیس یا تغییر منجر به ثبت و آگهی نگردد صرفا سه ماه از تاریخ تایید نام اعتبار دارد.
این مدت برای شرکت های سهامی عام، ۶ ماه ار تاریخ تشکیل مجمع عمومی موسس می باشد.

۴. نام شرکت ثبت شده با رعایت تاریخ تقدم، مختص شخصی است که به نام آن در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است و دیگری حق اختیار عین نام مذکور یا متجانس آن را ندارد.
این حق پس از انحلال و ختم تصفیه، منتفی می شود.

۵. چنانچه نتیجه کارشناسی نام ، نشانگر وجود تعارض در نام پیشنهادی با قوانین باشد ، مراتب با ذکر علت رد نام پیشنهادی ، به متقاضی اطلاع رسانی می شود تا نام های جدیدی پیشنهاد نماید.

۱-۵٫ در صورتی که متقاضی به نتیج کارشناسی نام، اعتراض داشته باشد،مراتب را با ذکر دلایل خود در قالب فرم اعتراض ، به مرجع ثبت شرکت های بررسی کننده نام ، اعلام تا کارشناسی مجدد صورت پذیرد.

۲-۵٫ در صورتی که در کارشناسی دوم نیز نام پیشنهادی رد شد، متقاضی می تواند با تکمیل فرم مربوط، مراتب اعتراض خود را با ذکر دلایل، به اداره کل ثبت شرکت ها موسسات غیر تجاریاعلام نماید.
نظریه مسئول تعیین نام اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری، نظر نهایی محسوب میشود.

۶. نام های تایید شده،قابل انتقال به غیر نمی باشد.

۷. نام شرکت ثبت شده با تسلیم صورتجلسه ای که با رعایت قوانین، مقررات و شرایط اساسنامه متناسب با نوع شخصیت حقوقی تنظیم و به مرجع ثبت شرکت ها ارائه می شود،قابل تغییر خواهد بود.

 

 

چه نام هایی تایید نمی شوند!

راهنای انتخاب نام شرکت

۱- نام هایی که اختصاص به تشکیلات دولتی و کشوری دارند.

۲- نام هایی که در آن از اسامی، عناوین و اصطلاحات بیگانه استفاده شده باشد.

۳- نام هایی که مخالف موازین شرعی، نظم عمومی و یا شامل واژه های بی معنا یا الفاظ قبیحه و مستهجن و خلاف اخلاق حسنه باشند.

۴- نام یا نام اختصاری یا حروفی که رسماً متعلق به دولت باشد از قبیل ایران، کشور، ناجا، نزاجا، مگر با ارائه مجوز از مقام صلاحیت دار دولتی.

۵- نامی که ترکیبی از دو واژه فارسی، تداعی کننده یک واژه بیگانه باشد، امکان ثبت آن وجود ندارد. واژه های بیگانه یا غیر متعارف یا مخفف تنها در صورتی قابل استفاده در نام شخص حقوقی
است که مورد تایید فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشند.

۶- چنانچه تفاوت نام پیشنهادی با نام ثبت شده تنها در استفاده از پسوند جمع (نظیر ان، ون، ین، ها و یا جمع مکسر) یا حذف آن باشد، امکان ثبت آن وجود ندارد.

۷- چنانچه نام شخصیت حقوقی به صورت مقید ثبت شده باشد، امکان انتخاب نام جدید مشتق از آن به صورت مطلق برای شخصیت حقوقی دیگر وجود ندارد.

۸- واژه هایی که به طرز گمراه کننده ای شبیه نام ثبت شده دیگری باشند، پذیرفته نمی شوند.

۹- اضافه کردن کلمات توصیفی از قبیل اصل، نوین، برتر، برترین، نو به اسامی ثبت شده قبلی پذیرفته نمی شوند.

۱۰- اضافه کردن اعداد به نام هایی که سابقه ثبت دارند، پذیرفته نمی شوند و در صورت استفاده اعداد در نام های جدید پیشنهادی، باید نگارش آن ها به صورت حروفی باشد.
چنانچه نام پیشنهادی مشمول بند های فوق باشد، فقط در صورت ارائه رضایت نامه کتبی شخصیت حقوقی مقدم در قالب صورتجلسه هیات مدیره، قابل ثبت است.

 

راهنمای انتخاب نام شرکت

ثبت شرکت نارین با بهره گیری از تجربه چندین ساله خود و کارشناسان با تجربه و متخصص در زمینه ثبت انواع شرکت و ثبت تغییرات شرکت در خدمت شماست.با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۸۸۲۳۱۰۰۲ (۵ خط)

۰۹۱۲۰۵۳۲۳۸۶

نظرات  (۱)

سلام

تشکر از مطلب مفید و خوبتون.

استفاده کردم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی